SİVAS / ŞARKIŞLA - Şarkışla Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Kurumumuzdaki voleybol filesi ve basketbol potası öğrencilerimizinde katılımıyla yenilendi.

Mrt

Elektrik elektronik bölümü gerekli el aletlerini kullanarak kablo kesme soyma uygulama çalışması.

Mrt

Elektrik Elektronik Bölümü 220V-12V alçaltıcı trafo ile led çalıştırma uygulaması.

Mrt

Kurumumuz edebiyat öğretmeni ve öğrencileri tarafından  Ramazan Köşesi oluşturuldu.

Mrt

Türkiye'nin ilk yerli ve milli savaş uçağı Kaan'ın  öğrencilerimize tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Kurumumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Kurumumuzda Öğrencilere yönelik İSG Eğitimi Verildi

Ock

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen aziz Şehitlerimiz için İstiklal marşımızdan önce saygı duruşunda bulunuldu.

Ara

Okulumuzda iki sınıfımıza akıllı tahta montajı yapıldı.Diğer iki sınıfımız için ileriki günlerde akıllı tahta montajı çalışmaları devam edecektir.

Ekm

Sivas valiliği hedef projesi kapsamında 'Spor yapıyorum,Okula zinde başlıyorum' faaliyet çalışmaları okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Kurulu Toplantısı 24.09.2023 Pazar günü saat 10.00'da Okulumuzda yapılacaktır.

Tem

Kurum Müdürümüz Murat ÜNLÜ'ye yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Sivas Valisi Sn. Dr. Yılmaz ŞİMŞEK tarafından Başarı Belgesi verilmiştir. Verilen Başarı Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ekrem YURT tarafından takdim edilmiştir.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM ALDIĞI İŞLETMELER VE USTA ÖĞRETİCİLERİMİZ